I thonë bëj të pasmet se nuk i ke mirë ashtu/ Habit me përgjigjen që u kthen nusja e Sali Berishës

I thonë bëj të pasmet se nuk i ke mirë ashtu/ Habit me përgjigjen që u kthen nusja e Sali Berishës

Armina Mevlani, është njëra prej femrave që ka nuk ka ndërhyrje plastike në fizikun e saj ose të paktën kështu deklaron.

Armina Mevlani has been in style since she was 6 years old - Instagramming

Bukuroshja së fundmi ka treguar katër arësyet e saj përse nuk e bënë një gjë të tillë.

Ajo ju ka lënë hapësirë ndjeksave të saj të parashtrojnë pyetje dhe u pyet përse nuk bënë ndërhyrje tek të p asmet.

Blogerja tha se e don trupin e saj ashtu siç është, nuk ka dëshirë të bëhet si askush por edhe ka f rikë nga ope racionet.

Is there a crisis between Armina Mevlani and Shkëzen Berisha? - POLITIKOFF