I shoqi ia mori jètën brenda makinës pa pikë mëshire/ Rrëqethin me dëshmitë fqinjët: Kohët e fundit ziheshin sepse…

I shoqi ia mori jètën brenda makinës pa pikë mëshire/ Rrëqethin me dëshmitë fqinjët: Kohët e fundit ziheshin sepse…

Klarita Ismalaj h umbi je tën paraditen e sotme në fshatin Bubq, në Krujë, pasi u që llua për vd ekje nga bashkëshorti i saj Artan Ismalaj. Fqinjët kanë folur për mediet duke thënë se bashkëshorti mund t’i ketë marrë jetën për xhelozi.

Sipas tyre kohët e fundit mes çiftit kishte nisur dhe një debat për një strehim të ri për prindërit e 45-vjeçares. Mësohet se 45 vjeçarja i kishte kërkuar bashkëshortit që t’i blinte prindërve të saj një shtëpi të re, në Bubq.