Connect with us

I lëshojnë lopët pas pesë muajsh jashtë, reagimi i tyre ka habitur të gjithë (VIDEO)

Kuriozitet

I lëshojnë lopët pas pesë muajsh jashtë, reagimi i tyre ka habitur të gjithë (VIDEO)

Edhe lopët dijnë të kërcejnë nga gëzimi.
Këtë e kanë dëshmuar kur ato për herë të parë janë lëshuar në natyrë të hapur dhe kanë parë barin.

Këto lopë ishin të mbyllura për shkak të dimrit në një vend të Holandës. Për më shumë shikojeni videon

Continue Reading
You may also like...

More in Kuriozitet

To Top