July 26, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

I humbur prej dy ditësh, 12-vjeçari nga Bathorja gjendet larg Tiranës

Është gjetur pas dy ditësh 12-vjeçari nga Bathorja që kishte humbur kontaktet me familjen.

I mituri ishte zhdukur para dy ditësh nga shtëpia dhe nuk kishte pasur më kontakte me ta, ndërsa babai kishte ngritur alarmin duke kërkuar ndihmën e qytetarëve që të bëhej e mundur gjetja e tij.

Raportohet se 12-vjeçari është gjetur në Sarandë. Ndërsa shefi i policisë së Sarandës, Syraj Bellaj për “Zemër të Hapur” tha se fëmija është në gjendje të mirë shëndetësore.

“Është në gjendje të mirë, po shoqërohet në Komisariat për t’u intervistuar dhe për të mësuar se çfarë ka ndodhur. Është vetëm djali”, tha ai.