May 18, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

I FUNDIT/ Iu doli emri si kushërinj të Saimir Tahirit, SPAK kërkon 63 vite bùrg për anëtarët e grupit Habilaj

Prokuroria e Posaçme SPAK kërkoi 63 vite bu rg në total për anëtarë të grupit kriminal të ashtuëquajtur Habilaj.

Ata akuzohen për trafik e kultivim nar kotikësh në kuadër të grupit kr iminal.

Konkretisht SPAK kërkoi për Moisi Habilajn, 18 vite bu rg, Nezar Seiti 15 vite bu rg, Meridian Sulaj 15 vite bu rg dhe Fatmir Minaj 15 vite b urg.