Connect with us

I fshehur te rrotat e avionit, i riu mbijeton në temperaturën -47 gradë për dy orë e gjysëm fluturim

Të Ndryshme

I fshehur te rrotat e avionit, i riu mbijeton në temperaturën -47 gradë për dy orë e gjysëm fluturim

Një 26-vj eçar i pai dentifikuar u gjet i fshehur brenda paj isjes së uljes së një avioni pasagjerësh në SHBA
Ai i mbijetoi një fluturimi dy orë e gjysëm në mbi 10 mijë metra lartësi dhe në t emperatura ekstreme që arrinin deri në -47 gradë Celsius

Pasi u gjet nga policia kufitare pas uljes së avionit, ai ishte terësisht i trullosur dhe njerëzit iu afruan për t’i ofruar ndihmë dhe ujë për të pirë
Sipas m ediave të huaja ai u dërgua në spital për një kontroll të shë ndetit, por nuk kishte pasur asnjë d ëmtim nga kjo përvojë e rr ezikshme. I riu ishte një emi grant i pali gjshëm nga Guatemala dhe do të d eportohet në vendin e tij të o rigjinës.

Shumica e avionëve që tr ansportojnë pasagjerë fluturojnë në lartësi nga 9100 metra deri në 12800 metra. Për shkak të lartësisë, t emperatura në pajisjen e uljes së avionit arrin deri në -47 gradë Celsius, duke bërë që niveli i oks igjenit të ulet në mënyrë dr astike.

Continue Reading
You may also like...

More in Të Ndryshme

To Top