I Dyshuari Që V.Rau Gruan E Tij Në Mënyrë Që Ajo Të Mos Martohej Me Askënd U Arr.Estua

I Dyshuari Që V.Rau Gruan E Tij Në Mënyrë Që Ajo Të Mos Martohej Me Askënd U Arr.Estua

I dyshuari që v.rau gruan e tij në mënyrë që ajo të mos martohej me askënd u arr.estua

Serkan Ö., I cili mb.yti gruan e tij në Izmir, u arrestua nga gjykata ku ai u dërgua.
Wasshtë pohuar se Serkan Ö., I cili mby.ti gruan e tij Ceyda Ö., Me duart e tij, në rrethin Çiğli të Izmirit, dysh.ohej se ishte i dëmtuar. Familjarët e të dyshuarit, të cilët dëshmuan për incidentin, thanë se Serkan …. vr.au gruan e tij sepse ai nuk donte që ai të martohej me dikë tjetër pasi ai te vd.iste.
Gjetur ndërsa ishte ulur në divan në dhomën e ndenjes pasi kishte kryer vr.asjen
Sipas informacionit të marrë, incidenti ndodhi në një vend në rrethin Balatçık të rrethit më 30 mars. Gjoja, Serkan dhe Ceyda. Serkan Ö., I cili solli çmenduri ndërsa çifti po diskutonte, vr.au gruan e tij Ceyda.

Familja e tij, e cila nuk mund të dëgjonte nga vajza e tyre Ceyda,., Hapi derën me një bravandreqës kur panë që Serkan Ö. Doli me thikë në dorë dhe informoi poli.cinë. Ekipet e plo.cis të cilët erdhën në vendin e ngjarjes hasën në realitetin e tmerrshëm kur hynë në shtëpinë ku banonte çifti. Ekipet e pol.icis gjetën Ceydan. në dhomën e saj të gjumit dhe gjetën burrin e saj Serkan …. Ulur në divan në dhomën e ndenjes.
Ndërsa 112 skuadrat që erdhën në vendin e ngjarjes përcaktuan se Ceyda D. Vd.iq në vendin e ngjarjes, vra.sesi dyshoi burrin Serkan. u mor në mbajtje dhe u dërgua në stacionin e policisë. Pas ndalimit të tij, Serkan U arr.estia nga gjykata ku ai u referua dhe u dërgua në bu.rg.