I dolën videot e ‘TikTok’-ut, reagon sërish Enkeleda Kapedani: Ndihem keq! Po më dëmtojnë imazhin, jam nënë e grua

I dolën videot e ‘TikTok’-ut, reagon sërish Enkeleda Kapedani: Ndihem keq! Po më dëmtojnë imazhin, jam nënë e grua

Qëndrimi im në lidhje me shpërndarjen e disa vidiove nëpër media.

Si gjyqtare në radhë të parë dhe si nënkryetare e Gjykatës ndjehem keq nga publikimi i këtyre videove vetëm për të më dëmtuar imazhin. Unë si gjyqtare e kam të ndaluar të komentoj, por do pres me qetësi verifikimin e kësaj situate.

As si individ as si gjyqtare nuk jam krenare për vidiot e publikuara. Shpresoj që ky sulm mos të jetë ndaj meje sepse jam grua dhe nene.

Ndërsa kërkoj ndjesë për cilindo që është ndjer keq nga ato video.

Dua të theksoj me forcë se asnjë insinuatë apo përbaltje nuk do më influencojnë të jap drejtësi dhe të punoj ndershmërisht si deri më sot..