Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Hulumtimi për madhësinë e organit gjenital mashkullor, ku qëndrojnë shqiptarët

Organi seksual mashkullor arrin përmasat maksimale midis moshës 17 dhe 22 vjeç, ndërsa “në fund të jetës” mund të ulet në tre centimetra.

Kjo është për shkak të rrjedhjes më të dobët të gjakut dhe kjo është arsyeja pse burrat e moshuar ndonjëherë kanë nevojë për më shumë stimulim për të arritur një ereksion.

Për të gjithë ata që mund të kenë pyetur veten se si qëndrojnë meshkujt në vende të tjera të botës, faqja “All size matter” ka publikuar një hartë të botës që tregon madhësinë mesatare të organit seksual mashkullor.

Në zonën rozë janë vendet me një mesatare minimale, vjollca janë vendet me një mesatare më të lartë dhe blu me një maksimum.

Shqipëria renditet në zonën e purpurtë, konkretisht në vendin e 59-të, me një gjatësi mesatare 14.0 centimetra, gjersa perimetri është 12.

Ndërsa madhësia e organit seksual të djemve shqiptarë 1.7 përqind më e lartë se mesatarja.

Sa u përket vendeve të rajonit, më mirë qëndrojnë Kroacia si dhe Serbia, njëra në vendin e 34-të dhe tjetra në vendin e 35-të.

Bosnja dhe Hercegovina është në vendin e 25-të.