Hiqet b llokada në Angli, shfr enohen të rinjtë

Hiqet b llokada në Angli, shfr enohen të rinjtë

Hiqet bll okada në Angli, shf renohen të rinjtë

Kjo është fundjava e parë që kur u hoq bll oku kombëtar dhe njerëzit kanë sh frytëzuar më së miri baret dhe restorantet që u rihapën në Britaninë e Madhe.

Fotografitë tregojnë njerëz në Londër dhe L iverpool, të cilët janë të dyja në nivelin e dytë të kufizimeve, transmeton Indeksonline.

Kjo do të thotë që vendet e mikpritjes siç janë pub-et lejohen të hapen, por al kooli mund të shërbehet vetëm me një vakt të konsiderueshëm.

Rregulli gjashtë ende zb atohet në ambiente të jashtme, dhe përzierja ndërmjet familjeve brenda është e ndaluar, përveç atyre që kanë formuar një fl luskë mbështetës