July 28, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

“Hap shαlët në makinë dhe nxjerr…”. Publikοhen sot videο të tjera të Gjyqtares ‘miss’, ja ç’bën në αshensor…

Janë publikuar sot në media, video të tjera të Drejtues së Gjykatës së Elbaanit, Enkeleda Kapedanit të publikuara në Tik Tok.

Në dy prej videove, shihet Drejtuesja e Gjykatës së Elbasanit, Enkeleda Kapedani ku tregon gishtin e mesit, ndërsa në një moment tjetër shfaqet duke bërë shenjën e pistoletës.

Në sfond dëgjohet muzika ritmike, shqiptare dhe të huaja, me të cilat gjyqtarja kërcen dhe argëtohet.

https://youtu.be/UTZLcDWN1yQ