Hajde-hajde! Rolandi i tha Shqipes: Tallesh me mua, ajo e lë keq fare: Edhe një ujë s’ma bleve e bleva me lekët e mia

Hajde-hajde! Rolandi i tha Shqipes: Tallesh me mua, ajo e lë keq fare: Edhe një ujë s’ma bleve e bleva me lekët e mia

Shqipja dhe Rolandi kanë pasur disa diskutime në puntatën e sotme të “Për’puthen”. Madje Shqipja nuk e kurseu të tregonte edhe një situatë kur i kishte kërkuar një ujë Rolandit, ndërsa ishin duke udhëtuar me makinë dhe se i kishte dhënë lekët e saj për ta blerë. Sipas saj Rolandi nuk ishte treguar xhentil.

lajm1-com

Shqipe: Me ty nuk kam inat, por kam domethënien e gjithë kohës që kur jemi njohur dhe po vazhdojmë të njihemi.

Roland: Po ti vjen në takim dhe tallesh me mua.

Shqipja: Ju unë nuk vij në takim të tallem me ty, kur vij në takim me ty të shoh ty, kur dal me Xhuzepen shoh Xhuzepen.

Xhuzepe: Ti nuk e di ku je dhe po mbaron emisioni, ndaje mendjen o mua o atë nuk do jemi dot të dy.

Shqipja: Mban mend Roland kur më more me makinë nga Topi dhe të thash më bli një ujë se ishte shumë vapë. Ti më the që nuk qëndroje dot, por nejse u gjet mundësia.

Rolandi: Po kjo pra është unë bëj xhentilin me ty, por ti nuk ma kthen xhentilesën.

Shqipja: Prit se nuk kam mbaruar, nxorra dy mijë lekëshin, bleve ujin, më ktheve kusurin dhe ja pra kjo është xhentilesa jote. Unë piva ujin tim atë ditë.

Xhuzepe: Pse nuk më bëre mua telefon se vija të merrja unë.

lajm1-com