September 19, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Habit Këngëtarja: E Dua Burrin Mysliman, Se Bëhen Synet E Janë Të Pastër

Këngëtarja Romina Aliaj ka deklaruar se do të dëshironte që burrin i saj të ishte mysliman.

Gjatë një interviste për emisionin “Ekspuls”, ajo ka thënë se një nga arsyet është sepse burrat myslimanë janë të pastër, pasi marrin abdes 5 vaktet./EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

“Nuk jam praktikante 100% por jam myslimane, nuk e mohoj, por praktikante jo shumë. Vlerësoj shumë pastërtinë tek një mashkull, sidomos myslimanët njëherë se marrin abdes 4 herë në ditë dhe janë, kuptohet vetë”,- tha këngëtarja/EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe