July 26, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Gruaja e LABlNOT TAHlRlT po QAN !! Ja se cfare po ndodh mes tyre …

Labi dhe Hana ishin në Turqi për Arlindën, vajzën për të cilën këngëtari ka kërkuar pa.ra për shë.rimin e saj. ‘Jo çdo herë e kemi jetën veq ambël, ka më rend e më rende kur perjetojmë padre.jtesi!!!EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

Sot, Ishte një moment gëzimi, por, edhe mêr.zie , ku një vajzes së re me keta bys.tekë, do ti bijnë flokët nga kim.iot.erapia që do i bëjë gjatë di.teve me radhë për shêr.imin e saj!

Në ato momente, Hana ishte me mua aty dhe filloi tê qajë e pastaj secili kish.im emo.cionet tona! Në keto momente , kishte Iot gëzimi edhe Iotë shqe.tsimi nga ana jonë, për arsye se derisa e kemi sje.IIur Arlindën patêm mund jo të Iehtë, por, kur ke miqë si : Ademin, Lulin, Kadir, Nurtenen, pa dyshim se çdo gjë shkoi mirë.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

Kishim knaqesi ku bëm shetitje këto ditë në Turqi, por mendjen do ta kemi te Arlinda deri në sh.ëri.min final. Zoti ju be’koftë dhe shê.rim sa ma të shpejtë.