Connect with us

Gruaja beqare: Burrat mbi moshën 45-vjeçare janë idealë, Ky është kontakti

Të Ndryshme

Gruaja beqare: Burrat mbi moshën 45-vjeçare janë idealë, Ky është kontakti

Gruaja beqare: Burrat në moshën 45-vjeçare janë idealë, preferoj edhe ata nën 30 vjeç. Jana Meco, prezantuese e motit, 35 vjeçe, thotë se grupmosha 30-vjeçare është paralizuese. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Duke shkruar për lajmetcomau, ajo tha: “Po, ekziston një parantezë moshe që nuk duhet të tejkalohet nga asnjë grua që dëshiron të bëjë plane të ardhshme me një burrë. Nese i keni 45 vjeq me shkruani ne numrin i cili gjendet me poshte.

Gjithashtu, ajo rekomandon edhe burrat mbi moshën 45 vjeçare, meqë kanë kaluar gati të gjitha fazat jetësore. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Continue Reading
You may also like...

More in Të Ndryshme

To Top