Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Grida Duma qan pasi u mor në mbrotje nga Forcart Speciale : Doja ti merrja në telefon dhe tiu thoja, ‘hajdeni futuni këtu brenda’

Deputetja Grida Duma ka reaguar me një video në rrjetet sociale për situatën në selinë e PD-së.

Duma shprehet e prekur nga aktet e dhu nës mes vetë demokratëve, ndërkohë që kërkon që të gjithë demokratët të ulen dhe të sqarojnë konfliktet.

“Kjo është PD sot. Moment i rëndë, jo vetëm për gazin dhe dhu nën. Nuk ka demokrat që sulmon një demokrat. Erdhëm këtu se asnjë nuk mund ti lërë kauzën te dhu na. Nuk besoj te dhu na, nuk besoj te saldimi i portave.

Por besoj se duhet të ketë një ndërgjegje të madhe me këtë lidershipi i cili i vjetër, ti thosha “hajdeni këtu dhe futuni brenda normal” dhe grupi i deputetëve të PD-së duhet të vinin dhe diskutonin qetësisht. Dh una nuk duhet të ndodhte”.