Greqia Fo.Rt Mi.Rë E Din Historinë E Sajë!: Athina Dhe Gji.Thë Greqia Ishte E Tëra Shqipëtare Arbëreshe!

Greqia Fo.Rt Mi.Rë E Din Historinë E Sajë!: Athina Dhe Gji.Thë Greqia Ishte E Tëra Shqipëtare Arbëreshe!

Kryeministri grek, për çeljen e negociatave të Shqipërisë, na paska dalë sot me një kusht për minoritetin grek në Shqipëri.Kryeministrat grekë, me ndonjë përjashtim, “minoritet grek” quajnë aneksimin e Jugut të Shqipërisë. Dhe, e dini pse? Se ata nuk mund të pranojnë që të ketë ortodoksë që të flasin shqip. Domethënë, shqiptarë. Sepse iu del zbuIuar pushtimi i territoreve të gjera shqiptare, dhe gjithë politika e ndyrë që kanë bërë në 150 vjet kundrejt arvanitasve në Greqi dhe g en0cidit antishqiptar e antiçam në Epir.