Gràbìtet shtëpia e deputetit shqiptar, i marrin àrmèn dhe bizhuteri me vlerë të madhe

Gràbìtet shtëpia e deputetit shqiptar, i marrin àrmèn dhe bizhuteri me vlerë të madhe

Deputeti i Kosovës Mërgim Lushtaku ka rënë pre e gra bitësve mbrëmjen e djeshme. Mediat vendase shkruajnë se rreth orës 19.30, persona ende të paidentifikuar i janë futur në shtëpi dhe i kanë gra bitur sende me vlerë, para dhe ar më.

I kontaktuar për këtë rast, Lushtaku nuk e ka mohuar vjedhjen e rëndë që u krye në shtëpinë e tij, por vetëm ka thënë se “Jom pak nxanë, flasum më vonë”.

Sipas Policisë, persona të panjohur kanë hyrë në shtëpinë e deputetit dhe kanë vjedhur 5 mijë euro, stoli ari, një ar më me dy karik atorë dhe rreth 30 fishekë (me leje). Hetimet për këtë ngjarje kanë filluar dhe rasti është iniciuar si “vje dhje e rëndë”.