Grϋsht mes femrάνe në Durrës, një gόcë nxirret me fόrcë nga makinα dhe… (Video)

Grϋsht mes femrάνe në Durrës, një gόcë nxirret me fόrcë nga makinα dhe… (Video)

Ka kërcitur s.h.erri mes disa vajzave në Durrës.

Sic duket ne video një nga vajzat duket tepër e aca.ruar dhe nxjerr me fo.rcë nga makina shoferen e automjetit tip “Smart”.

Më pas ajo tenton ta go.d.asë atë me gr.ushta dhe sh.uplaka.

Mes tyre ndërhyn një djalë, i cili nuk dihet nëse ka lidhje me vajzat që ishin përfshirë në sh.err.

Një dëshmitare nga vendngjarja shkruan:

https://player.boostplatforms.com/video?id=1618037843991