Gjyshe që në moshën 33-vjeçare,njerëzit i DlNË motra (Foto)

Gjyshe që në moshën 33-vjeçare,njerëzit i DlNË motra (Foto)

Një grua është bërë gjyshe në moshën 33-vjeçare dhe duket aq e re, sa zakonisht e ngatërrojnë për motrën e vajzës së saj.

Phillipa Nairn nga Cork, Irlandë, ishte vetëm 16 vjeç kur lindi vajzën e saj Stephanie.

Historia është përsëritur dhe 16 vjet më vonë vajza e saj solli në jetë një djalë.

Tani 22-vjeçarja Stephanie ka dy fëmijë, Caiden, 6 dhe Layla, tre vjeçe, të cilët shpesh ngatërrohen si fëmijët e 33-vjeçares dhe jo nipi e mbesa e saj.

Stephanie është shprehur se gjithmonë e ka pëlqyer faktin se ka një mama kaq të re.

Madje ato dalin shpesh edhe për jetë nate bashkë duke e shijuar në maksimum.