Gjesti që do e ëndërronte çdo vajzë, Gjiko surprizon Elitën në mes të detit për ditëlindje (Foto)

Gjesti që do e ëndërronte çdo vajzë, Gjiko surprizon Elitën në mes të detit për ditëlindje (Foto)

Në shtëpinë e këngëtarit kosovar, Gjiko sot ka festë. Bashkëshortja e tij, Elita Rudi ka ditëlindjen dhe mbush 28 vjeç.

Çifti më i pëlqyer nga publiku ndodhet me pushime në Stamboll të Turqisë, së bashku me fëmijët e tyre, djalin Zërin dhe vajzën e vogël, Botën për të kaluar këto ditë të nxehta.

Gjiko ka zgjedhur fjalët më të ëmbla për të uruar nënën e fëmijëve të tij, duke e falenderuar për sakrifivën që ajo ka bërë për familjen. Përveç urimit, ai i bëri surprizë një tortë të personalizuar, ku është Elita me dy fëmijët.

“Urime ditëlindjen gruaja ime, Elita! Ma bëre jetën e ëmbël, më dhurove dy engjëj, ti sakrifikove çdo gjë për ne, ti na bëre priorit në jetën tënde. E gjithë çfarë dua është të plakem me ty”, shkuan Gjiko në urimin e tij për Elitën.