Connect with us

Gëzuar Vitin e Ri, Zelanda e Re ‘prek’ në 2022! (VIDEO)

Të Ndryshme

Gëzuar Vitin e Ri, Zelanda e Re ‘prek’ në 2022! (VIDEO)

Ka mbërritur Viti i Ri 2022 në Zelandën e Re.

Shfaqja tradicionale dhe e shumëpritur e fishekzjarreve u anulua për shkak të rrezikut të Covid-19 mes turmave që mblidheshin për të parë fishekzjarret.

Në vend të kësaj qytetarët kanë parë disa shfaqje me drita.

Ky është viti i dytë që festohet në kushtet e pandemisë së shkaktuar nga Covid 19.

Continue Reading
You may also like...

More in Të Ndryshme

To Top