Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

GAZETARES I NGRlHET FUSTANl, “PA QËLLlM”

GAZETARES SË SPORTIT I NGRIHET FUSTANI, “PA QËLLlM”

Gjatë transmetimit të emisionit sportiv “Rabona” në kanalin “65 Sport” prezantuesja dhe gazetarja sportive Barbara Ovieni është bërë pa dashje protagoniste e një “incidenti”.

Tashmë është bërë viral në pak orë në Britaninë e Madhe.

Më poshtë pamjet e shpërndara nga qindra ndjekës.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe