Futbollisti i Shqipërisë i bën një tjetër dhuratë “modeste” vetes, blen Ferrarin e modelit të fundit

Futbollisti i Shqipërisë i bën një tjetër dhuratë “modeste” vetes, blen Ferrarin e modelit të fundit

Elseid Hysaj është në qendër të merkatos prej javësh dhe kohët e fundit ai flitet se ka marrëveshje me Lazion, pasi ka vendosur të mos rinovojë kontratën me Napolin. Për momentin ai po shijon pushimet dhe së fundmi i ka bërë dhuratë vetes.

Hysaj ka vendosur të bëjë të tijën një makinë sportive Ferrari, mjaft luksoze dhe me çmim të kripur, gjithsesi e përballueshme nga një futbollist i nivelit të lartë si Hysaj. Kjo veturë vlen më shumë se 200 mijë euro dhe është fjala e fundit e markës italiane.//Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit…