“Fredi më ra sipër pasi po benim 1 ore s*ks!” | 36-vjeçarja shkon në spital me trupin e të dashurit të vd e k ur

“Fredi më ra sipër pasi po benim 1 ore s*ks!” | 36-vjeçarja shkon në spital me trupin e të dashurit të vd e k ur

Ajo që duhej të ishte një natë romantike midis dy të dashuruarish, është shndërruar në një nate te zeze. Ngjarja e rë ndë ndodhi të enjten mbrëma në një apartament në Nairobi, Kenia ku jetonte 36-vjeçarja, i dashuri i të cilës gjeti vd kj en . Pas rreth një ore s e ks, 44-vjeçari i ra sipër të dashurës së tij pa ndjenja. i quajtur Frederico, shkoi në apartamentin e të dashurës për disa orë int i mitet por gjithçka përfundoi në mënyrë te trishte.

E reja kishte telefonuar një taksi për ta çuar të fejuarin në spital, por ishte shumë vonë për të pasi ndërroi jetë. “Bëmë s*ks për rreth një orë, dhe bëri një zhurmë mb y tëse para se t’i binte të f ikët”-tha gruaja para agjentëve. Trupi i 44-vjçarit do i nënshtrohet një autopsie për të kuptuar shkakun që çoi në vd e k jen e tij.

Barcaleta:

Polici dhe Emigranti
Nje emigrant po kthehej nga nga Greqia , dhe ne kalim te kufirit ne dogane ,polici ne sherbim i kerkon emigrantit patenten e mjetit qe drejtonte.

Emigranti per t’shmangur policin nxjerr nga xhepi 50 mije dhrami
dhe ia jep policit i cili i pergjigjet :

– Pike se pari, kjo eshte nje patente e huaj!
– Se dyti , nuk je ti ky ne foto!
– Pasi e kthen parane nga ana tjeter , polici shikon nje vaporr aty , dhe
i thote:
– Kjo eshte patente vaporri …

Polici dhe Konzerva
Nje burre kishte probleme te hapte konserven e tij te peshkut, nuk po e hapte qe nuk po e hapte dot.
Aty kalon nje polic dhe burri mendoi te kerkonte ndihmen e tij.
Patjeter ia kthen polici ,e rregulloj une kete pune.

E merr konserven dhe troket ne te:
Tak tak,hapu se eshte policia!