(Foto) Olti Bën Sikur Kërkon Grua Në ”Për’puthen”/ Lindita E Degjeneron I Nxjerr Pamjet: Këto Ça Janë Se Më Vinë Në Telefon….

(Foto) Olti Bën Sikur Kërkon Grua Në ”Për’puthen”/ Lindita E Degjeneron I Nxjerr Pamjet: Këto Ça Janë Se Më Vinë Në Telefon….

Në puntatën e sotme të “Përputhen+50”, Bora Zemani tregoi një video që kishte mbërritur në redaksinë e programit. Në videon në fjalë shihej Olti, i shoqëruar nga një vajzë në klub.Ai shihej shumë i afërt me të, mirëpo në studio tha se bëhej fjalë për një shoqe. “Po, po e përqafoja si shoqe. Nga mbrapa. Është një shoqja ime, nuk ka asgjë më shumë”, tha Olti, teksa shtoi “Është video e të shtunës në darkë. Isha në një lokal i ftuar dhe takova këto dy vajzat”, u shpreh Olti.shty.pe rekla.men dhe shike video.n