(Foto) Nëna e këngëtares Genta Ismaili qenka më e bukur se vajzat 20 vjeçe, do mbeteni pa fjalë nga linjat e saj trupore

(Foto) Nëna e këngëtares Genta Ismaili qenka më e bukur se vajzat 20 vjeçe, do mbeteni pa fjalë nga linjat e saj trupore

Si e bija dhe e ëma, Eca Ismaili, po shfaqet gjithëherë e më e re. Ajo nuk duket fare të jetë e nëna e artistes, genta Ismaili, sidomos pas imazheve të fundit ku ajo duket edhe më e re se e këngëtarja e njohur.

Së fundmi, ajo ka postuar disa fotografi në Instagram veshur me gjinse të trendit të fundit dhe një bluz transparente ku nuk dallon nga një adoleshente po që duket një grua elegante.