(Foto) Dalin Pamjet Arbana Osmani Dhe Xhemi S’janë Parë Kështu Ndonjëherë: E Gjitha Kjo Ka Ndodhur Nga Qejfi I Madh

(Foto) Dalin Pamjet Arbana Osmani Dhe Xhemi S’janë Parë Kështu Ndonjëherë: E Gjitha Kjo Ka Ndodhur Nga Qejfi I Madh

Arbana dhe Xhemi janë prej vitesh shoqe të ngushta, por duke qenë edhe mami nuk kanë shumë kohë për të dalë e për tu argëtuar. Por mbrëmjen e djeshme, Arbana e Xhemi vendosën ta digjnin së bashku duke pi rë e kërcyer për qejfin e tyre. Arbana postoi disa foto ku dy mikeshat shihet se janë kënaqur shumë në shoqërinë e njëra-tjetrës.shty.pe rekla.men dhe shike video.n