Fle me dy gra në krevat, po çudit një botë të tërë gjermani: Na pëlqen treshe ne dua t’i lë të dyja shtatzënë në të njëjtën kohë

Fle me dy gra në krevat, po çudit një botë të tërë gjermani: Na pëlqen treshe ne dua t’i lë të dyja shtatzënë në të njëjtën kohë

Por Marco Santos Silva, nga qyteti i Cologe në Gjermani është martuar me dy gra Xhesikën dhe Kamilën dhe ai planifikon t’i lërë ato shtatzënë në të njëjtën kohë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ai tregon se ka nisur ‘’përpjekjet’’ që t’i lërë ato shtatzënë në të njëjtën kohë. Kamila dhe Xhesika janë të dyja nga 35 vjeçe. Ato nuk e kanë aspak probleme se duhet të ndajnë të njëjtin burrë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Marco fle më të dyja gratë e tij në një krevat dhe ai tregon se kjo gjë funksionon mjaft mirë. Ai shton: Të kesh një martesë të hapur është diçka shumë e bukur, ndihesh i plotësuar.’’Kamilën dhe Xhesikën ai i takoi në të njëjtin vit 2019 dhe që atëherë janë duke shijuar marrëdhënien treshe/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet