Fle me dy gjarpërinj dhe habitet pse nuk ka të dashur

Fle me dy gjarpërinj dhe habitet pse nuk ka të dashur

Një 40-vjeçar nga Australia po kërkon dës hp ërim isht dashurinë e jetës, pavarësisht se e di shumë mirë arsyen pse femrat i largohen: në shtëpinë e tij ai mban dy gjarpërinj të mëdhenj.

Johnny Walker ka dy vite që fle me dy pitonë nga 2,5 m secili dhe për këtë fakt, çdo grua që takon i thotë se është i ç.m…en.du.r.

“Nuk e di pse njerëzit kanë fr.ik.ë të vijnë në shtëpinë time. Të gjitha të dashurat më kanë lënë shumë shpejt, në momentin që kanë parë gjarpërinjtë. Tani, kur ia tregoj në foto ndonjërës kafshët e mia shtëpiake, më thotë që jam i ç.me.n.dur. Natën, gjarpërinjtë më futen në shtrat sepse duan të qëndrojnë ngrohtë. Mblidhen me njëri-tjetrin dhe flenë me mua. Nuk jam fare i shq.e.tesu.ar se mund të më ka.fsh.ojnë apo të më mblidhen në qafë. Rrinë shumë urtë”, tregon australiani.