Festoi Ditëlindjen Në Një Tavolinë Me Burrin Dhe Ish-Burrin, Gazetarja Shqiptare: Mund Ta Duash Prap Ish-In, Dashuria Mbetet Gjithmonë

Festoi Ditëlindjen Në Një Tavolinë Me Burrin Dhe Ish-Burrin, Gazetarja Shqiptare: Mund Ta Duash Prap Ish-In, Dashuria Mbetet Gjithmonë

Sipërmarrësja dhe gazetarja, Silva Baltadori, disa ditë më parë festoi ditëlindjen e saj dhe ajo që habiti të gjithë ishte fa kti se ish-bashkëshorti i Silvës ndodhej në të njëjtën tavolinë me burrin a ktual të saj.

Epo, të gjithë e dimë që kjo s ituatë është pak e tepërt për me nt a litetin shqiptar, por Silva e ka një përgjigje për të gjithë këtë si tuatë.

Së fundmi ajo ka thënë se edhe pse hi storitë mbarojnë dashuria ngelet, qoftë edhe si mik.

“Dashuria është shumë e gjerë dhe nuk ka të bëjë që ti thjesht je në një lidhje dhe dashuria p ërkon vetëm me këtë fakt. Ti mund të kesh mbyllur një martesë dhe ti mund ta duash prapë ishin tënd, sepse dashuria mbetet përgjithmonë. Xhorxhin unë e dua si një mik, që më ka qendruar gjithnjë pranë dhe nuk kisha si të mos e ftoja”, tregoi ajo për emisionin “Ftesë në pesë”…