Connect with us

Festa e Vitit të Ri pajton Donaldin dhe Ilirin, balerini përqafon dhe puth ‘rivalin’ e tij

Të Ndryshme

Festa e Vitit të Ri pajton Donaldin dhe Ilirin, balerini përqafon dhe puth ‘rivalin’ e tij

Banorët e BB Vip e fesuan në oborr Vitin e Ri. Ata shtruan një darkë dhe së bashku uruan njëri-tjetrin. Mirëpo, ajo që është vënë re dhe që është postuar nga të gjithë është përqafimi i Donaldit dhe Ilirit. Ka qenë Iliri ai që e ka përqafuar edhe puthur Donaldin.

Fillimisht ai e ka ngacmuar se nuk e do atë, por Meriton që të duhet.

Më pas ka thënë se do shumë ROmeon, prandaj nuk e do shumë Donaldin. Kjo situatë është kaluar me të qeshura nga banorët.

Continue Reading
You may also like...

More in Të Ndryshme

To Top