May 18, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

FANTASTIKE/ Tani Greqia përgatitet të bëjë haрјen e madhe, Zbulohet se kur do të bëhet e mundur të..

Në një lidhje direkte gazetari Artur Bibe bëri të ditur se ditën e martë në Greqi do të ndodhë hapjae madhe. Gjithashtu shtoi se më 14 maj dohapet vendi për turistët, ndërsa pritet që deri në fund të muajit maj Greqia tëhapet për gjithë botеn.

Të martën fillojmë me restorantet dhe gradualisht të gjitha bizneset. Në 14 maj fillon turizmi, një super lajm, sepse jemi më shumë se një vit të mbyllur më shumë se një vit të izoluar.

Më në fund tani jemi mirë, Gjithashtu Vak’sinat po ecin goxha mirë dhe ardhja e il acit të ri besoj është në drejtimin e duhur.

Kemi 60-100 mijë vak sinime në ditë në këtë periudhë dhe besoj deri në shtator vak’sinat do jenë edhe nëfarmaci, percjell ditorja.