”Familja Jashari është sakrifikuar për liri e kauzë kombëtare e jo për fe. Turp!”

”Familja Jashari është sakrifikuar për liri e kauzë kombëtare e jo për fe. Turp!”

Gazetarja Arbana Xharra pak më parë i reagoi ashpër kryetarit të Skenderajt, Bekim Jasharit, pas takimit me Mahmoud Alnajadi, drejtor për Ballkanin nga Komiteti për Evropë dhe Amerikë në Kuvajt.Duke thënë se “Mos e njollosni figurën tonë kombëtare Adem Jashari. Familja Jashari është sakrifikuar për liri e kauzë kombëtare e jo për fe. Turp!”………..…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn

E kësaj kritike, iu kundërpërgjigj menjëherë kryetari Bekim Jashari i cili tha se vetëm dy shtete që i kanë dyert e mbyllura në komunën Skenderaj, ato janë Serbia dhe Rusia. Madje, ai deklaroi se ne jemi shtet demokratik që respekton secilin individ pavarësisht përkatësive fetare e etnike……………shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn

Ja postimi saj:

Ne sfond po shkruan, “Qeverisje e mire dhe transparente”. Kush eshte ky perfaqesues i Lindjes Mesme me aq rendesi sa per te pozuar me te krah forografise se heroit tone? Per cfare ka ardhe ne Kosove, investime ekonomike? Ndertime te xhamive? Apo per cka? Mos e njollosni figuren tone kombetare Adem Jashari. Familja Jashari eshte sakrifikuar per liri e kauze kombetare e jo per fe. Turp!………..…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn