Fѕheеhυ pēr 7 νite trυрin e nēnēѕ sē tij, 47-vjeçari habit me jυѕtifikimin se рѕе nυk e νаrroѕi

Fѕheеhυ pēr 7 νite trυрin e nēnēѕ sē tij, 47-vjeçari habit me jυѕtifikimin se рѕе nυk e νаrroѕi

Një ngj ar je e rën dë është zbuluar nga policia në Paris, ku një 47-vjeçar me origjinë serbe ka fshe hur kuf om ën e nënës së tij në apartament për 7 vite rresht.

Ai u tha autoriteteve se nëna e tij, Zlaka, kishte vde kur nga kanceri në vitin 2014 kur ajo ishte 75 vjeç.

Mediet e huaja raportojnë se ai e fshehu trupin e nënës së tij në mënyrë që të përfitonte pensionin e saj.

“Le Parisien” raportoi se një patrullë policie dhe një oficer i policisë gjyqësore, të shoqëruar nga i dysh uari, morën rrugën për në apartament, në lagjen e 20-të të Parisit.

Ata gjetën trupin e mumi fikuar të mo shuarës në banjë, në një valixhe të mbuluar me një copë sipër.