June 21, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Ernad Fejzullahu kandidat i PDSH për Komunën e Tëtovës, apo!!!!

Ernad Fejzullahu kandidat i PDSH për Komunën e Tëtovës, apo!!!!

Sipas të gjitha lajmeve është e ditur se favori kryesorë që Menduh Thaçi, pasiqë ka mbetur me dy pa tre njerëz, prapë ymytin e tij e ka në lojtarët e tij të moçëm dhe njërin prej tyre që deri në frymën e fundit e ka lojal është Ernad Fejzullahu, informata rrjedhë pikërisht nga kryesia e kësaj partie se përfundimisht Ernad Fjezullahu do jetë, kandidatë për kryetarë të komunës së Tetovës, por ne mësojmë se këtë kandidatë poashtu në një mënyrë do ta përkrahë edhe Lëvizja Besa, si dhe në disa zona do ketë përkrahje edhe nga ana e BDI-së, sipas parimit armiku i armikut tim është miku im! Andaj Ernad Fejzullahu më veç se ka filluar të bëjë takime sistematike me nëndegët e PDSH në qytetin e Tetovës, dhe shpreson për një fitore të ardhshme, duke e krijuar rrëfimin e tij se do kenë përkrahje direkte nga Besa e Bilallit dhe e Adnan Azizit. Për këtë veprim edhe Menduh Thaçi në mbledhje e kryesisë qendrore u shpreh i gatshëm që edhe në aspektin material por edhe në aspektin politike do të ketë përkrahjen absolute kandidati Ernad Fejzullahu.