Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

ERDHI Një Super Lajm Për Shqipërinë Dhe Mbarë Botën… Mjeku I Njohur E Thotë…

Një super lajm për Shqipërinë dhe mbarë botën… Mjeku i njohur e thotë troç: Nuk ka me…. Mjeku i njohur ep idemiolog Ilir Alimehmeti ka dhene sot nje lajm shume te mire. Doktori me ane te nje p ostimi ne rrjetet sociale eshte shprehur pozotiv per situaten e ko ronavirusit. //EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

Kjo pasi kurba e jeteve te h umbura si pasoje e Covi d-19 ne vendin tone e gjithashtu ne bote ka rene ndj eshem. Alimehmeti ka bere nje krahasim me periudhen mars-prill dhe ka thene se pjesa me e madhe e shteteve qe kane pasur nje vale te pare atehere, tani shfaqin nje kuader me te mire te rezultateve te inf ektimit me ko ronavirus.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe