July 26, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Epo dhe këta! Gazetari Milaim Zeka e thotë duke para Antonelën në sy: Unë dhe kjo kemi qenë dashnorë më parë

Antonela Berisha pas daljes nga “Për’puthen” është bërë pjesë e Top Arena si prezantuese. Prej javësh ajo ka vënë në siklet të ftuarit me pyetjet pikante por njëri nga mysafirët e vuri atë në siklet më shumë se k urrë.

Antonela Berisha me këtë foto, i bën të mendojnë dy herë ish-konkurrentët e Për'puthen - Sinjali

Përballë Antonelës, Milaim Zeka me shakatë dhe deklaratat pa komplekse që e karakterizojnë skuqi Antonelën, të cilën e la pa fjalë.

Ish-konkurrentja tregoi se ajo dhe Milaimi ishin takuar dhe më parë dhe njiheshin. Ajo u ndërpre nga gazetari, i cili i tha “Nuk po e tregojmë që kemi qenë da shnorë se jam i martuar dhe mund të bëhet ndonjë skan dal”.

Antonela u skuq dhe situata kaloj me të qeshura dhe në studio ndërsa më vonë kur e pyet se pse ka thënë që ai u ka vënë vajzave emrat e das hnoreve, Miliami tha: “Por jo Antonela” duke u lutur nga Antonela të mos e thotë sepse dikush mund ta besojë.

Antonela Berisha ka marrë pjesë në programin e ngjashëm me Përputhen?! Ja e vërteta