EKSKLUZIVE: Shtëpia Luksοze E Sinan Hoxhës Dhe Andrras, Ja Si Dυket Nga Brendα

EKSKLUZIVE: Shtëpia Luksοze E Sinan Hoxhës Dhe Andrras, Ja Si Dυket Nga Brendα

Gjithçka në shtëpi rrotullohet rreth Ansit, ai është qendra e shtëpisë, buzëqeshja e mëngjesit dhe e darkës dhe çdo gjë tjetër kalon në plan të dytë.

Këtë herë, Sinani dhe Andrra kanë folur për jevtën e tyre të re brenda mureve të shtëpisë, po ashtu treguan edhe shtëpinë e tyre lu ksoze.

Këngëtari Sinan Hoxha është treguar një r omantik i vërtetë me bashkëshorten e tij, Andrrën.

Ai ka shpërndarë në InstaStory momente nga darka , që mesa duket ç/ifti e ka kaluar pranë oxhakut të banesës së tyre.

Gjithçka duket e kuruar deri në de taje, për një na të të paharrueshme, por ajo që bie në sy është shtëpia e ç/iftit e cila lë pa fjalë.

Me siguri Andrra do ta ketë pëlqyer këtë surprizë kaq të bukur.