(Ekskluzive) Del e v.erteta e sh.errit te e.ger mes Dafines dhe Taynas, ja kush ishte mashkulli qe i beri xheloze

(Ekskluzive) Del e v.erteta e sh.errit te e.ger mes Dafines dhe Taynas, ja kush ishte mashkulli qe i beri xheloze

(Ekskluzive) Del e v.erteta e sh.errit te e.ger mes Dafines dhe Taynas, ja kush ishte mashkulli qe i beri xheloze

Te gjithe flisnin per she.rrin e Taynes dhe Dafines, por askush nuk e kishte te qarte idene pse vajzat kane kaq urr.ejtje te madhe per njera tjetren. Ne fakt kjo histori doli sheshit ne momentin qe filluan disset kundrejt njera tjetres.shtype,reklamen dhe shiko videon