Edhe Kur Thotë Ramushi Kam Me Ua Kthye “Zhlebin E Çakorrin”, Unë Prapë I Besoj

Edhe Kur Thotë Ramushi Kam Me Ua Kthye “Zhlebin E Çakorrin”, Unë Prapë I Besoj

Reagimi i Loshit në Facebook:

Më erdhi keq kur mësova se shtëpia e Ramush Haradinajt prej 900 metra katrorë në D ragodan e paska vlerën vetëm 300 mijë euro! Po unë Ramushit i besoj. Me thanë ai kosi është zi, unë them i zi është. Edhe kur thotë Ramushi kam me ua kthye Zh l eb in e Çakorrin, unë prapë i besoj, sepse Ramushi është njeri i fjalës! Por, pavarësisht besimit tim në R ambushin, janë do fakte që nuk ndë rrojnë, si puna e kosit për shembull që prapë mbetet i bardhë dhe Çakorri e Zhl eb i që mbeten aty ku janë sot. Gjithashtu, shtëpinë e Ramushit nuk mund ta bëjë kush pronë të veten pa i paguar nja dy-tre milionë euro.

Dhe krejt në fund, dua ta di edhe një gjë. A mundet Qeveria Kurti dhe parlamenti i do minuar nga Vetëvendosje me e kriju një mekanizëm, apo instrument që vlerëson saktësisht pasurinë e secilit dhe të mos lejojë që politikanët rre nca e të kor ruptuar deri të veshtë të luajnë me inteligjencën e popullit.