Connect with us

E veshur në bikini, Beatrix dhe Donaldi e kalojnë natën bashkë në suitë (video)

Aktuale

E veshur në bikini, Beatrix dhe Donaldi e kalojnë natën bashkë në suitë (video)

Donaldi dhe Betarixa janë duke qëndruar në suitën e rezervuar nga ‘Vëllai i Madh’. Puthje, përqafime, fjalë dedikime cka nuk pat në këtë natë.

Pas gjithë atyre uljeve dhe ngritjeve gjatë rrugëtimit të tyre, i erdhi momenti që ata së bashku të qëndrojnë vetëm larg të gjithë banorëve.

Trixa dhe Donaldi pas xhakuzit dhe darkës romantike, vendosën të flenë krah njëri tjetrit në shtratin e madh, duke i dhënë fund debateve që kanë pasur ditët e fundit.

Trixa e përqafoi Donaldin para se të darkonin dhe i shprehu dashurinë me fjalët e mëdha: Të dua shumë.

Donaldi në anën tjetër i thoSHte që është shumë e mirë dhe nuk i ndalte përqafimet për të. Donaldi dhe Beatrixa janë duke shijuar lidhjen e tyre.

Arbri në anën tjetër është përkujdesur për ciftin. Ndërsa të dy e kanë falenderuar atë për kujdesin. Arbri me shaka tha që cifti ka ardhur nga Londra dhe duhet kujdesur pë ta.

Continue Reading
You may also like...

More in Aktuale

To Top