July 26, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

E Shkeli Për Pak Në Zebra, Gruaja Nokauton Me Shqelm Burrin /VIDEO

E shkeli për pak në zebra, gruaja nokauton me shqelm burrin. Një video e publikuar në Facebook, shfaq momentin kur një grua go det me shq elm në mënyrë të pa besueshme një burrë – duke e no kaut uar.Siç edhe shihet në video, gruaja ishte duke ecur në zebra ndërsa fliste në celularin e saj.

Burri në veturë, për pak sa nuk e shkeli atë, duke frenuar para saj dhe duke e prekur vetëm pak me veturë.Më pas, burri del nga vetura për ta “qo rtu ar” atë, por e p ëson keq, pasi gruaja e go det në mënyrë të pa besueshme atë me shq elm, duke e lënë në tokë.

E Shkeli Për Pak Në Zebra, Gruaja Nokauton Me Shqelm Burrin /VIDEO