E rraIIë/ Dashuria që RREZlKON qeIinë: Kushërinjtë e parë martohen dhe PRESlN një fëmijë

E rraIIë/ Dashuria që RREZlKON qeIinë: Kushërinjtë e parë martohen dhe PRESlN një fëmijë

Një dashuri e pazakontë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës ka sho.kuar mbarë opinionin.

Një çift i martuar të dy nga 35 vjeç presin një fëmijë nga një lidhje inc.est.

Kjo shtatzëni ka ngjallur shumë reagime, ndërsa autoritetet mund të dë.nojnë çiftin që janë kushërinj të parë, pasi në Utah të SHBA-së, është një vepër që dë.nohet.

Michaeel Lee dhe Angela Paine, mund të përballen deri në pesë vjet b.urg dhe 10,000 dollarë gj.obë për të pasur fëmijë, pasi është e paIigjshme që kushërinjtë të kr yejnë marrëdh.ënie se.ksuaIe.

Për të realizuar martesën e tyre ata udhëtuan drejt Kolorados për të mos pasur asnjë pengesë ligjore.

Pavarësisht se kanë qenë në qendër të kritikave për këtë ngjarje të pazakontë, ata kanë deklaruar se kanë bërë të gjitha anaIizat dhe ekzaminimet e nevojshme për të parë nëse mund të kishin një fëmijë. Sipas tyre, çdo gjë është në rregull dhe Angela është në pritje të një bebeje.