E rëndë në Fier, e moѕhυara hidhet nga kati i tretë i baneѕëѕ dhe hυmb jetën (Detaje)

E rëndë në Fier, e moѕhυara hidhet nga kati i tretë i baneѕëѕ dhe hυmb jetën (Detaje)

Një ngj arje e rën dë ka ndodhur mëngjesin e kësaj të diele në Fier, ku një e moshuar i ka dhë në fund jetës, duke u he dhur nga kati i tretë i banesës ku jetonte.

Mësohet se ka ndërmarrë aktin e rë ndë 74-vjeçarja F. K., e cila jetonte e vetme, vuante nga de presioni dhe ishte e s ëmurë, ku së fundit kishte bërë dhe një operacion.