Connect with us

E rende! Kishte marrë dy dozat e v ak.sinës/ Futet në int ubim deputeti

Të Ndryshme

E rende! Kishte marrë dy dozat e v ak.sinës/ Futet në int ubim deputeti

Kishte marrë va ksinën, por ka përfunduar në int ubim.

Deputeti grek Filippos Fortomas është futur në int ubim nën kujdesin intensiv për shkak të gjendjes së rën duar nga kor onavi rusi.
Mësohet se deputeti i Demokracisë së Re në Greqi është shtruar në Spitalin 251 i Aviacionit të Përgjithshëm.

Raportohet se Fortomas ka sim ptoma të r ënda dhe gjendja e tij është k r itike.
Mediat greke raportojnë se Filippos Fortomas kishte marrë dozën e parë të v ak si nës më 6 maj dhe dozën e dytë të Ast ra Zeneca më 20 korrik. Ai nuk kishte arritur të merrte dozën përf orcuese

Continue Reading
You may also like...

More in Të Ndryshme

To Top