E rende! Humb jeten gazetarja e njohur pasi beri v a k s i n en

E rende! Humb jeten gazetarja e njohur pasi beri v a k s i n en

Një prezantuese e radios BBC v diq në spital në moshën 44 vjeç pasi bëri v.a.k.sinën As.t.aZe.ne.ca, tha familja e saj sot.

Shaw, 44 vjeç, e cila punoi për BBC Newcastle, pati dhimbje koke “të forta” një javë pasi kishte marre dozen kunder Covid dhe u së mur rë ndë disa ditë më vonë, tha familja e saj në një deklaratë.

Shaw v diq në Royal Victoria Infirmary, Newcastle, të Premten pasdite pasi ishte trajtuar në kujdesin intensiv për mpiksjen e gjakut dhe gjakderdhjen.

Personave nën 40 vjeç në Mbretërinë e Bashkuar po u ofrohet një alternativë ndaj v.ak.si.nës A.st.raZe.ne.ca pas raporteve të mpi ksjeve jashtëzakonisht të rralla të gj a kut në t r u, shoqëruar me numër të ulët të trombociteve të gjakut.