E reja shqiptare e thotë mes emisionit: S’kam asgjë poshtë kam fjetur me tre çuna njëherësh e kam bërë me ta me zotësinë time

E reja shqiptare e thotë mes emisionit: S’kam asgjë poshtë kam fjetur me tre çuna njëherësh e kam bërë me ta me zotësinë time

Në puntatën e fundit të emisionit “It’s my love” në Kosovë është transmetuar takimi mes dy konkurrentëve të quajtur Igli dhe Denisa.

Dyshja kanë biseduar tema të nxehta me njëri-tjetrin. Denisa u shpreh se i pëlqen të kryejë marr ëdhënie në grup.

Pjesë nga biseda mes tyre: Igli: Nuk paske veshur çorape

Denisa: Mund të thuash pa t a nga, jo çorape

Igli: I bie po të futësh do rën rrë shqet direkt. Kam dëgjuar që je b is eks uale. Çfarë të pëlqen te vajzat?

Denisa: Më pëlqejnë të dyja, s’ka ndonjë diferencë.

Igli: Ka një lloj ndryshimi ta bësh me një çun dhe ta bësh me një gocë. Po tr eshe të pëlqen?

Denisa: Më pëlqen treshe, dyshe, katërshe, në grup

Igli: Po kështu dy çuna dhe ti, apo dy goca e një çun

Denisa: Dy goca një çun se më pëlqejnë dhe gocat. Igli: Po katërshe ke bërë ndonjëherë se e përmende? 3 çuna dhe ti? Denisa: Kam bërë, ia kam dalë me zotësinë time.