July 26, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

E Reja Shet Trupin Me Lekë Dhe Tregon Politikanët Dhe Gazetarët Që Bëjnë S*Ks Me Të: Më Japin 25 Mijë Lekë Në Orë

Në emisionin “Shqipëria Live” në Top Channel u transmetua intervista e një 25-vjeçare, e cila prej 4-vitesh punon si pro stit utë.Xhemi pretendon se nuk ja del dot të jetojë normalisht në rast se punon një punë të thjeshtë.shtype rekla.men dhe shiko vid.eon