July 29, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

E PAP.RITUR Erdogani “Tro.Nd.It“ Vuçiqin, I Flet Shqip Në Fyt.Yrë, Shiko.Jeni Rea.Gimi.N E Tij

Erdogani e “kallë“ Vuçiqin, i flet Shqip në fytyrë, shikojeni r,eagimin e tijGj,atë vizitës zyrtare të preside,ntit turk Recep Tayyip Erdogan në Serbi, para pallatit pre,sidencial ishin vendosur dh,jetëra kamera që kanë filmuar një bisedë jofor,male mes presidentit turk dhe atij serb. Presidenti turk fillimisht bisedoi me shefin e dipl,omacisë serbe, Ivica Daçiq, me të cilin kishte zh,villuar disa takime.Para se të nisen në pallatin presidencial, Vuçiq u dëgjua te,ksa i tha Erdoganit se ‘ju flisni sh,qip e serbisht perfekt.